JULEMÅLTIDSKASSE

Økologisk julemad som er færdiglavet af omhu og nænsomhed.I denne kategori har du et overblik over alle vores julemåltidskasser, de julemåltider og desserter vi har på lager som du kan bruge til at samle din helt egen julemåltidskasse, samt vores gavekort.

Nedenunder har du mulighed for at vinge af, hvilke typer måltider du er interesseret i. Du kan vælge flere forskellige på én gang. Er du til det plantebaserede køkken kan du f.eks. vælge “vegansk” og evt. også “vegetarisk”. På den måde, får du kun de måltider frem som kunne være interessant for dig. Ønsker du at se alle vores måltider, behøver du slet ikke vinge nogen af kategorierne af.

Viser alle 3 resultater

Julemåltidskasser

Med en julemåltidskasse fra Halkær Ådal Økologisk, er du sikret lækre måltider i højsæsonen – uden at du selv skal i køkkenet.

Alle vores måltider er lavet fra bunden af økologiske råvarer af god kvalitet og uden unødvendige tilsætningsstoffer eller smagsforstærkere. Her er vores julemåltider ingen undtagelse.

Til vores julekasser tilbereder vi nogle rigtig lækre måltider, til jul, nytår og dagene der i mellem. Du har mulighed for at vælge mellem en julemåltidskasse med kød, en vegetarisk julekasse eller en med allergivenlige julemåltider. Der følger selvfølgelig noget hjemmelavet tilbehør med i hver kasse.

Vi står over gryderne, passer ovnen, snitter grøntsagerne, marinerer kødet, sier stegeskyen til saucen, rengøre det hele og alt det andet der både er tidskrævende og mange måske ikke synes er det sjoveste. Så du ikke behøver gøre det. Du skal blot bestille din julemåltidskasse, læn dig tilbage, og nyde dine måltider i ro og fred – uden bøvl.

En julemåltidskasse er perfekt til dig som..

– ikke selv har muligheden for at stå i køkkenet, men gerne vil have nogle festlige måltider til jul, nytår og dagene derimellem
– gerne vil spise lækkert mad i december, men har en travl hverdag
– har brug for en gave til dine nærmeste, eller står for firmajulegaverne i år, og vil give en god smagsoplevelse samtidig med at give ekstra tid i hverdagen

Som alt andet vi laver, leveres alle måltiderne i julemåltidskassen færdigtilberedte og på frost. Det eneste der kræves af dig, er en lille opvarmning på 25-35 minutter i ovn eller 6-10 minutter i mikroovn. Så har du et lækkert julemåltid, der blot kræver ca. 5 aktive minutter af din tid.

Bestil din julekasse nu, læn dig tilbage, og nyd nogle lækre måltider i december.

Vi leverer i hele landet, undtagen ikke bro faste øer.

Den perfekte julegave?

Mangler du inspiration til en julegave til én du holder af? Se vores forslag til den perfekte gave HER.