❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

ØKOLOGISKE MÅLTIDSKASSER

Nedenunder har du mulighed for at vinge af, hvilke typer måltider du er interesseret i. Du kan vælge flere forskellige på én gang. Er du til det plantebaserede køkken kan du f.eks. vælge “vegansk” og evt. også “vegetarisk”. På den måde, får du kun de måltider frem som kunne være interessant for dig. Ønsker du at se alle vores måltider, behøver du slet ikke vinge nogen af kategorierne af.

Viser alle 5 resultater

Halkær Ådal leverer økologiske måltidskasser med færdiglavede fryseretter som smager og dufter godt.

Vi hos Halkær Ådal Økologisk gør os umage for at lave hjemmelavet mad af høj kvalitet og bruger derfor kun de bedst mulige råvarer – for det kan smages.

Vores mad er lavet helt fra bunden af økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer. Vi koger vores egen fond af knogler og grønsager, rører vores eget fars og bager vores eget brød. Så det hele er håndlavet med en hel masse kærlighed.

Vi har fem forskellige måltidskasser og du kan derfor vælge en kasse med netop de retter, der passer til dine ønsker og behov.

Vores måltidskasser er leveret af Xpressen og vi kan derfor tilbyde hurtig levering i hele Danmark (dog undtagen ikke brofaste øer). Vi leverer helt op til døren – og du behøver ikke engang at være hjemme for at modtage kassen.

Hvis du bestiller senest på søndag kl 21.00 får du dine måltider leveret næste tirsdag. Bestiller du senest på mandag eller på tirsdag kl. 21.00 får du dine måltider leveret den efterfølgende onsdag eller torsdag.

Se vores udvalg af økologiske måltidskasser her: