❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 1000,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

Vegansk grillmad – Rødbedebøfs burger

Vegansk grillmad, er noget der kan være svært at forstille sig, hvis ikke man selv spiser plantebaseret. Men også selvom man er vandt til det, kan man nogle gange mangle inspiration, så vi ville gerne komme med et bud.

Kristín og hendes familie, fik lavet bl.a. rødbedebøfs-burgere i mandags. Da solen den skinnede, og det lugtede af grillmad, så skulle de selvfølgelige også tilberede sin aftensmad på grillen.

Det er overraskende nemt at opvarme vores plantebaserede bøffer og deller på grillen. Så vi anbefaler det varmt at du giver det også et forsøg! Selv de største kødspisere kan blive positivt overraskede over smagen.

For at grille f.eks. vores veganske og glutenfrie rødbedebøf, putter du den blot på grillen direkte fra frost og steger i 5-7 minutter på hver side. Nemmere bliver det ikke!

Hun filmede det hele, så du også kan se hvor nemt og lækkert det er at opvarme vores plantebaserede bøffer og deller på grillen.

Så har du lyst til at prøve at lave vegansk grillmad så får du her en virkelige nem og lækker opskrift på en vegansk burger – tilberedt på grillen.

  1. Burgerbolle
  2. 1 stor spsk vegansk aioli
  3. Lille håndful frisk salat
  4. Halkær Ådal´s rødbedebøf
  5. 2x 3mm tykke skiver Rød peberfrugt

Opskrift på vegansk aioli

  1. 8 store spsk vegansk mayo
  2. 1 fed hvidløg (finthakket)
  3. 1/2 tsk sort peber
  4. 1/2 tsk salt