JULE KASSEN – Lav-allergen

4 dejlige julemåltider & tilbehør

kr. 473,00

Ikke på lager

Allergivenlig julemåltidskasse fra Halkær Ådal Økologisk

Bestilles op til 4 uger før ønsket levering

En allergivenlig julemåltidskasse der indeholder 4 velsmagende måltider der emmer af jul, en mælkefri juledessert og en lille jule-overraskelse.

Alle måltiderne er lavet fra bunden af med omhu og kærlighed, og med julekrydderierne som udgangspunkt. Der er nemlig rigtig mange gode krydderier og specifikke måltider som vi danskere forbinder specielt med julen, og vi har prøvet at tage hensyn til dem da vores julemåltider blev udviklet.

BEMÆRK Julekassen kan bestilles allerede nu, men kan tidligst leveres 5. december. Du kan bestille op til 4 uger før ønsket levering, så hvis du f.eks. ønsker levering den 20 december, så kan du allerede bestille kassen den 21. november.

Julekassens indhold:

Måltider:

  • Juleand (med kød fra hele anden – mindst 130 g regulært kød) med hjemmelavet rødkål, kartofler og en lækker sovs med svesker og æbler
  • Rødbedebøf med ingefærsauce, ris-quinoa blanding og glaserede rodfrugter
  • Appelsinbagt kyllingebryst med appelsinsauce, sur-søde grønsager og kartoffelbåde
  • Hvidvinsdampet fisk med hvidvinssauce og grønsags sauté

Tilbehør

  • Et lille glas hjemmelavet ribsgelé

Hensynsfuld og nem jul

Mange oplever, at det kan være svært at have fødevare intolerans/allergi, specielt måske i juletiden. Har du mange hensyn, kan det være en stor udfordring i køkkenet. For mange er det f.eks. svært, hvor tidskrævende det kan være. Andre har den udfordring at de har andre familiemedlemmer der også skal laves mad til på samme tidspunkt, så der alt for nemt kan ske kryds-kontamineringer af måltiderne. Det vil man helst ikke skulle bekymre sig over i juletiden. Er det noget du selv oplever, så er en økologisk og allergivenlig julemåltidskasse måske det helt perfekte bud til dig.

Med en allergivenlig julemåltidskasse, har du en del måltider, du kan glæde dig til. Vi har udviklet nogle helt nye opskrifter og blandet sammen med nogle af dem vi allerede havde liggende i vores opskriftsbøger. Alle vores måltider er lavet fra bunden af økologiske og, så vidt muligt, lokale råvarer. Vi bruger ingen unødvendige tilsætningsstoffer eller smagsforstærkere i vores madlavning, og derudover er alle vores måltider udviklet med hensyn til de officielle kostråd. Så du er sikret mad, der både smager godt og samtidig har en god fordeling af næringsstoffer – helt uden selv at skulle i køkkenet.

Måltiderne leveres portionsanrettet, færdigtilberedte og på frost. Så de er klar til opvarmning, og du er fri for at bekymre dig om der sker  kryds-kontaminering af allergener fra de andre måltider der måske tilberedes i køkkenet juleaften.

Vores LAV-ALLERGEN måltider indeholder IKKE:

  • Mælk, laktose, hvedemel, gluten
  • Korn og produkter heraf: hvede, rug, havre, majsstivelse

Hvad med en dessert?

Vi har selvfølgelig også udviklet en mælke og glutenfri risalamande til dig, for at du helt sikkert ikke går glip af noget som helst denne jul. Den kan du med fordel tilføje til din ordre ved at bestille den her:

Levering og betaling af jule-måltidskassen:

Den lavallergene julekasse kan først leveres fra den 5. december, vælg derfor gerne den eller senere leveringsdato når du bestiller din kasse.

Bestiller du andre varer, sammen med din julekasse, leveres hele ordren samme dag som julekassen.

Andre muligheder

Vi har også en vegetarisk jule måltidskasse samt en jule måltidskasse med kød.

Har du brug for hjælp?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice og vi assisterer dig med et smil:
kundeservice@halkaeraadal.dk eller tlf.: 5191 4642

Du kunne også være interesseret i...