JULE KASSEN – Vegetar

4 dejlige julemåltider & tilbehør

kr. 421,00

Ikke på lager

Vegetarisk jule måltidskasse fra Halkær Ådal Økologisk

Bestilles op til 4 uger før ønsket levering

En vegetarisk jule måltidskasse der indeholder 4 velsmagende økologiske måltider der emmer af jul og et hjemmelavet tilbehør.

Julekassen indeholder forskellige måltider der bare smager af jul. Der er nemlig rigtig mange gode krydderier og specifikke måltider vi danskere forbinder specielt til med julen, og vi har prøvet at tage udgangspunkt i dem da vores vegetariske julemåltider blev udviklet.

BEMÆRK: Julekassen kan bestilles allerede nu, men kan tidligst leveres 5. december. Du kan bestille op til 4 uger før ønsket levering, så hvis du f.eks. ønsker levering den 20 december, så kan du allerede bestille kassen den 21. november.

Den vegetariske julekasses indhold

Måltider

  • Julepostej med hjemmelavet rødkål og kartofler
  • Indbagt vegetarisk julesteg med sauce, sødkartoffelmos og en rigtig lækker topping
  • Selleribøf med vegetarisk grønlangkål
  • Spinattærte med soltørrede tomater og blåskimmelost

Tilbehør

  • Lille glas med hjemmelavet ribsgelé.

Vegetarisk jul – nemt og lækkert

Mange oplever, at det kan være specielt svært at være vegetar i juletiden. De fleste vegetarer har f.eks. oplevet kun at få salat eller kartofler at spise til en fælles middag, eller værten har brugt kyllingefond til saucen/suppen. Det er virkelig bare en træls oplevelse, både for dig, men også for den som har inviteret til middag. Men med en vegetarisk julemåltidskasse, har du en del måltider, du kan glæde dig til. Så kan du evt. også selv medbringe din egen ret, hvor du kan være 100% sikker på at få et godt vegetarisk måltid. Alternativt kan du også bestille kassen, hvis du har nogle vegetariske pårørende og gerne vil have noget lækkert du kan tilbyde dem, når du inviterer til frokost/middag.

Vi har udviklet nogle helt nye opskrifter og blandet sammen med nogle af dem vi allerede havde liggende i vores opskriftsbøger. Alle måltiderne er lavet fra bunden af økologiske og, så vidt muligt, lokale råvarer. Ingen unødvendige tilsætningsstoffer eller smagsforstærkere bruges i vores køkken, og derudover er alle vores måltider udviklet med hensyn til de officielle kostråd. Så du er sikret måltider, der både smager fantastisk og samtidig har et godt nærings indhold – helt uden selv at skulle i køkkenet.

Hvad med en dessert?

Vi har selvfølgelig også lavet den klassiske risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce til dig. Den har vi både i en traditionel og en vegansk og glutenfri udgave. Du kan bestil dem her:

Levering og betaling af den vegetariske jule-måltidskasse:

Den vegetariske julekasse kan først leveres fra den 5. december, vælg derfor gerne den eller senere leveringsdato når du bestiller din kasse.

Bestiller du andre varer, sammen med din julekasse, leveres hele ordren samme dag som julekassen.

Andre muligheder

Vi har også en jule måltidskasse med kød og en allergivenlig julekasse.

Har du brug for hjælp?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice og vi assisterer dig med et smil:
kundeservice@halkaeraadal.dk eller tlf.: 5191 4642

Du kunne også være interesseret i...