JULE KASSEN - Vegetar

5 dejlige vegetariske julemåltider, dessert & tilbehør

Tilbud!

DKK 580,00 DKK 530,00

Vegetarisk jule måltidskasse

Vegetarisk jule måltidskasse fra Halkær Ådal Økologisk

En vegetarisk jule måltidskasse der indeholder 5 velsmagende økologiske måltider der emmer af jul, og som der er lagt både omhu og kærlighed i.

Julekassen indeholder forskellige måltider der bare smager af jul. Der er nemlig rigtig mange gode krydderier og specifikke måltider vi danskere forbinder specielt til med julen, og vi har prøvet at tage udgangspunkt i dem da vores vegetariske julemåltider blev udviklet.

Det kan være specielt svært at være vegetar i juletiden og  derfor har vi udviklet nogle helt nye opskrifter og blandet sammen med nogle af de gode gamle vi allerede havde liggende, for at lave en vegetarisk julekasse til jer i år.

 

Forudbestil din kasse i november til levering i december og spar 50kr!

 

Den vegetariske julekasses indhold

Måltider

  • Julepostej med hjemmelavet rødkål og kartofler
  • Indbagt vegetarisk julesteg med sauce, sødkartoffelmos og en rigtig lækker topping
  • Selleribøf med vegetarisk grønlangkål
  • “Fredfisk” med remouladesauce og kartofler
  • Spinat lasagne

Tilbehør

  • Små glas med hjemmesyltede rødbeder og hjemmelavet ribsgelé.

Dessert

  • Risalamande med kirsebærsauce

Pris i november: 530 kr
Pris herefter: 580 kr

SE VAREDEKLARATION

Levering og betaling af den vegetariske jule-måltidskasse:

Den vegetariske julekasse bliver først leveret fra den 8.december, du kommer derfor ikke til at betale for din julekasse før den 7. december.

Vælg derfor gerne den leveringsdato når du bestiller din kasse.

Hvis du kommer til at vælge en tidligere dato, bliver pengene trukket dagen før den valgte leveringsdag – men kassen bliver tidligst leveret den 8.december.

Ønsker du en senere leveringsdato, kontakt gerne kundeservice.

 

Andre muligheder

Vi har også en jule-måltidskasse i en traditionel version, læs mere om den HER.

 

Har du brug for hjælp?

Hvis du er i tvivl om, hvordan du gør, så er du meget velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeservice og vi assisterer dig med et smil:
kundeservice@halkaeraadal.dk eller tlf.: 5191 4642

Sådan fungerer det
Bestil, modtag og varm op. Nem og sund mad i én håndevending.


1. Vælg den kasse,
der passer bedst til dig udfra hvor ofte,
antal dage og mennesker du ønsker mad til.


2. Vi tilbereder maden og leverer direkte til din dør.
Xpressen kommer tirsdage/torsdage mellem kl. 7-18.
Du behøver ikke være hjemme.


 3. Det eneste, der kræves af dig er at du varmer retten
– og så er der serveret!
Nemt og enkelt.


Jeg har lagt mit liv i jeres hænder

“Jeg er meget tilfreds med Halkær Kassen og kvaliteten, som for mig er meget vigtigt. – Jeg har lagt mit liv i jeres hænder, når det gælder min daglige husholdning (varm mad hver dag) og stoler på jeres faglige kvalitet. Med stor hilsen “

– Jørgen H

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.

Halkær Ådal leverer økologiske frosne færdigretter i høj kvalitet lige til din dør.
Vi laver ualmindelig almindelig mad til helt almindelige mennesker, men du er ikke i tvivl, når du smager et af vores måltider – der er lagt kærlig omhu i hver eneste bid. Det er hjemmelavet mad, lavet fra bunden. Præcis som du ville lave den selv hjemme i dit eget køkken.

Frosne færdigretter, der er nemme at varme i en fart, skal ikke være et kompromis med hverken smag, næringsværdi eller sanseoplevelser som duft og konsistens. Og her er det de små detaljer, der gør hele forskellen: Der indgår ingen halvfabrikata i vores retter. Vi koger f.eks. altid vores egen fond og bruger den i sauce, supper og gryderetter. I en gryderet dur det ikke at bruge frosne rodfrugter, mens frosne løg, peberfrugt og ærter smager præcis som det skal når maden indfryses. I en puré eller en blendet suppe er de frosne grønsager helt på højde med de friske. I det hele taget veksler vi mellem tilbehør af frosne grønsager og tilbehør fremstillet af friske grønsager. Vi camouflerer ikke smag med tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det er ikke nødvendigt når man er omhyggelig med at vælge gode råvarer.

Økologi, dyrevelfærd – og kortest mulig vej fra jord til bord, hænger for os helt naturligt sammen med et velsmagende måltid mad. Vi vælger lokale leverandører, hvor vi kan. I det hele taget gør vi os umage med at finde leverandører, der har samme høje kvalitetsnormer og etik, som vi.

Frosne færdigretter klinger for mange af industri og mad på samlebånd– men, sådan ser virkeligheden langt fra ud i Halkær Ådals køkken. Selvom vi laver mad i temmelig store portioner, er der ingen fabriksfremstilling over vores madlavning. Alt laves fra bunden af kyndige hænder.