❤️ Gratis levering til alle abonnenter, samt ordrer over 1000,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

❤️ Gratis levering til abonnenter, samt ordrer over 900,-

⛟  Levering i hele Danmark, undtagen ikke bro-faste øer

🌿Økologiske, og så vidt muligt, lokale råvarer

Risalamande med kirsebærsovs

bakker á 175 g

kr. 49,00kr. 188,00

Økologisk risalamande – færdigtilberedt og klar til servering

Økologisk risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce. Opskriften af julens dessertklassiker har vi ikke ændret i årevis, da vi ikke ser grund til at ændre på noget der virker. Blød risengrød med flødeskum, blancherede mandler, vanilje, og en smagfuld hjemmelavet kirsebærsauce, så skal der ikke mere til. Simpel, smagfuld og runder hver en julemenu af på en virkelig god måde.

For os handler julen om traditioner, og er en økologisk risalamande en god traditionel juledessert alle danskere kender til. Vores risalamande har en dejlig fyldig og blød smag og harmonerer perfekt sammen med vores hjemmelavede kirsebærsauce som har en god balance mellem det søde og sure.

Desserten leveres portionsanrettet og på frost, og det eneste der kræves af dig er at du lader den tø op i køleskabet natten over, eller på køkkenbordet i et par timer. Så er den klar til at blive serveret, og ikke mindst, spist med velbehag.

Julemåltidskasser & julemenu

Er du på udkig efter en økologisk julemåltidskasse, har vi udviklet tre forskellige slags. Dem finder du HER.

Med Halkær Ådals julemåltider, har du også mulighed for selv at samle din helt egen økologiske julemåltidskasse med lige netop de måltider du har lyst til. Se hele vores udvalg julemåltider HER.

Du kan også lave din helt egen julemenu med forret, hovedret og dessert. Hvor vi har gjort alt det store arbejde og hele menuen ville blot kræve max 10-15 minutter hvor du aktivt skulle lave noget. Det eneste du behøver at gøre, er at sætte bakkerne i ovnen/til optøning, og anrette pænt på en tallerken – så er maden klar til servering. En virkelig nem og lækker løsning, hvor alt stress er undgået og juleaften kan nydes, én gang for alle. PLUS at rengøring af køkkenet juleaften, vil høre til fortiden. Så kan ALLE rent faktisk slappe af efter maden – også dig som står for maden. Lyder det ikke bare helt perfekt?

 

Julemenu idé:

Forret:

Vores dejlige rødbedesuppe med grovbolle

Hovedret:

Juleand med skysauce, hjemmelavet rødkål og kartofler

Dessert:

Hjemmelavet risalamande med kirsebærsauce

 

Vi leverer i hele Danmark, med undtagelse af ikke bro-faste øer.

Varedeklaration