Julepostej med rødkål

Julemåltid

kr. 117,00kr. 420,00

Vegetarisk julepostej lavet af, blandt andet, champignon, nødder og trænebær. Vi serverer denne lækre juleklassiker med vores hjemmelavede rødkål, kogte kartofler og en dejlig rund og smagfuld brun sauce. Et perfekt måltid til juleaften, der blot kræver en lille opvarmning. Måltidet er selvfølgelig helt lavet fra bunden af økologiske råvarer af høj kvalitet, og det kan smages.

Leder du efter en vegetarisk julemåltidskasse, har vi udviklet lige netop sådan én. Den finder du HER. Du kan selvfølgelige med fordel samle din helt egen julemåltidskasse med måltider og desserter fra vores VÆLG-SELV sortiment. Vi anbefaler f.eks. vores indbagte vegetariske steg.

Du kan også lave din helt egen julemenu med forret, hovedret og dessert. Hvor vi har gjort alt det store arbejde og hele menuen ville blot kræve max. 10-15 minutter hvor du aktivt skulle lave noget. Det eneste du behøver at gøre, er at sætte bakkerne i ovnen/til optøning, og anrette pænt på en tallerken – så er maden klar til servering. En virkelig nem og lækker løsning, hvor alt stress er undgået og juleaften kan nydes, én gang for alle. PLUS at rengøring af køkkenet juleaften, vil høre til fortiden. Så kan ALLE rent faktisk slappe af efter maden – også dig som står for maden. Lyder det ikke bare helt perfekt?

 

Julemenu idé:

Forret:

Vores dejlige rødbedesuppe med grovbolle

Hovedret:

Vegetarisk julepostej med hjemmelavet rødkål, sauce og kartofler

Dessert:

Juledessertklassikeren risalamande med kirsebærsovs