GAVE IDÉER

Gaveidéer

Gaveidéer til dig der søger den perfekte gave

Leder du efter en særlig gave, der ikke skal byttes – så har vi nogle gode gaveidéer til dig.

Gaven af ekstra tid i hverdagen og god næring med sunde og økologiske færdigretter lavet af bunden med kærlighed, er den perfekte gave til dem du holder af.

Du kan f.eks. give en PRØVEKASSE på en af vores måltidskasser, samle din helt egen gave-kasse med måltider og evt. desserter fra vores VÆLG-SELV sortiment, eller et GAVEKORT på et selvvalgt beløb – så modtageren af gaven selv kan vælge sin måltidskasse eller måltid.

En gave fra hjertet til maven

Vi gør os umage for at lave mad som både smager og dufter godt, samtidigt med at de er gode for dit helbred. Al vores mad laver vi derfor fra bunden. Vi koger vores eget fond af knogler og grøntsags afskæringer, vi laver vores egen deller og bøffer, bager vores eget brød og kager, og pakker det hele når det er frisklavet og lynfryser. Så når maden bliver varmet op hjemme hos dig er den lige som nylavet.

Derudover bruger vi kun de bedste økologiske råvarer af den højeste kvalitet, og det kan smages.

Når vi udvikler vores opskrifter bruger vi de Nordiske nærings anbefalinger for at sikre at alle vores måltider er næringsrigtige. Det gør det nemt for dig og dine nærmeste at spise sundt. Vi bruger ingen unødvendige tilsætningsstoffer og passer på at der ikke bruges for meget salt.

Så du kan trygt og med god samvittighed give et gavekort eller mad fra Halkær Ådal Økologisk til dem du holder af.

Du bestiller gaven, vi pakker den og sender afsted for dig

Vælger du at give en bestemt PRØVEKASSE eller at samle din egen gave-måltidskasse med måltider fra vores vælg-selv sortiment, kan vi gøre gaven lidt mere personlig og lægge et kort/seddel med et sødt besked fra dig i selve kassen når den skal leveres. Hvis det er noget du vil, kontakt så gerne kundeservice og vi ordner det for dig.

Se vores forslag til gode gaver nedenfor.

Vh Halkær Ådal teamet