GAVE IDÉER

På denne side finder du vores forslag til en gave, der ikke skal byttes.Vi har selvfølgelig den klassiske mulighed for at købe et gavekort med et valgfrit beløb. Men kender du din gavemodtager godt, så kan du med fordel samle en personlig måltidskasse med økologiske måltider og/eller desserter lavet fra bunden med kærlighed. Du kan endda også skrive et besked til os, efter du har bestilt, hvis du vil at vi lægger et håndskrevet kort med i måltidskassen. Du fortæller os blot, hvad du vil have at står på kortet, og vi sørger for resten.En nem og betænksom gave.

Nedenunder har du mulighed for at vinge af, hvilke typer måltider du er interesseret i. Du kan vælge flere forskellige på én gang. Er du til det plantebaserede køkken kan du f.eks. vælge “vegansk” og evt. også “vegetarisk”. På den måde, får du kun de måltider frem som kunne være interessant for dig. Ønsker du at se alle vores måltider, behøver du slet ikke vinge nogen af kategorierne af.

Viser alle 8 resultater

Gaveidéer

Gaveidéer til dig der søger den perfekte gave

Leder du efter en særlig gave, der ikke skal byttes – så har vi nogle gode gaveidéer til dig.

Vælger du at give en bestemt PRØVEKASSE eller at samle din egen gave-måltidskasse med måltider fra vores vælg-selv sortiment, kan vi gøre gaven lidt mere personlig og lægge et kort/seddel med et sødt besked fra dig i selve kassen når den skal leveres. Hvis det er noget du vil, kontakt så gerne kundeservice og vi ordner det for dig.